Narkotikatest

Narkotikatest

Testhelsen.no er en Norsk bedrift som har spesialisert seg på salg av narkotikatester til både profesjonelle og privatkunder. Våre ansatte har lang klinisk kompetanse i bruken av narkotikatester og en solid faglig bakgrunn fra helsevesenet i Norge. Vi går dermed god for kvaliteten på narkotikatestene vi selger. Narkotikatestene kjøper du rett fra nettbutikken vår, og de leveres diskret i postkassen din få dager etterpå.

Hvor sikre er narkotikatestene

Narkotikatestene er godkjente av amerikanske og europeiske myndigheter gjennom ISO, FDA og CE godkjenninger. Samtlige narkotikatester som selges er over 99 % sikre ved riktig bruk. Norsk bruksanvisning med bilder følger med da du kjøper narkotikatester. Vi har lagt vekt på å selge tester som er enkle å bruke, slik at hvem som helst kan benytte seg av disse testene uten å måtte ha noen helsefaglig bakgrunn.

Våre narkotikatester

Vi har narkotikatester som dekker de fleste behov. Felles for alle testene er at de er blant markedets billigste og sikreste. Det er i hovedsak 3 typer narkotikatester vi fører

Enkle narkotikatester

Enkle narkotikatester tester spesifikt for et enkelt narkotisk stoff. Det kan være hasj, amfetamin, kokain, eller andre stoffer. Testene er fungerer ved at man tilsetter 3 dråper urin, med en pimpett som følger med testen. Etter 3-8 minutter leser man av resultatet. Disse narkotikatestene er beregnet på privatpersoner.

Narkotikatest panel

Narkotikatest panel er multitester for narkotika. Det vil si at de tester for flere typer narkotiske stoffer samtidig. De kan teste for 6 eller 10 stoffer. De fungerer ved at man dypper testen rett i en urinprøve i 10 sekunder, for så å lese av resultatet etter 3-8 minutter. Disse narkotikatestene er veldig praktiske da man er usikker på hva slags rusmiddel det er som er blitt brukt, og man ønsker å sjekke for de vanligste rusmidlene i Norge. Narkotikatestene selges både til privatpersoner, helsevesenet og institusjoner.

Narkotikatest kopp

Narkotikatest kopp består av en beholder man urinerer i. Herfra kan resultatet leses rett av. Fordelen med denne narkotikatesten er at den er hygienisk og ofte til mindre sjenanse for den som skal utføre urinprøven og den som skal kontrollere urinprøven. Narkotikatesten tester for 6-10 forskjellige narkotiske stoffer.

 

Narkotikatest Spytt

Narkotikatest Spytt gjennomføres ved å stryke en testpinne på innsiden av munnen og dermed absorbere væsken i munnen. Deretter puttes testpinnen i en beholder og resultatet leses av. Fordelen med denne typen narkotikatester er at det for mange er lettere å gjennomføre en slik test. Terskelen er ofte høyere for å avlegge en urinprøve enn en prøve fra munnen. Det oppleves ofte mindre pinlig både for testpersonen og den som utfører testen, og det er lettere å kontrollere at narkotikatesten blir utført korrekt. Ulempen er at sporingstiden på Narkotikaprøve Spytt er kortere enn ved vanlig urinprøve.

 

Hvem kjøper narkotikatester?

Våre kunder består i hovedsak av 2 grupper. Profesjonelle og privatkunder.

Narkotikatester til profesjonelle

De profesjonelle kundene er sykehusavdelinger, psykiatriske institusjoner, rusinstitusjoner, barnevern, helsestasjon for ungdom osv. Her er det behov for en rask og sikker avklaring på om pasienten / brukeren har inntatt rusmidler og narkotiske stoffer. Man vet ofte ikke hva slags narkotika det kan være snakk om, og av den grunn er det multitestene som foretrekkes.

Narkotikatester til privatpersoner

Testhelsen.no selger en stor andel av narkotikatestene til privatpersoner. Grunnen til dette er at de er veldig enkle å bruke, samtidig som de er svært pålitlige. Ofte er det bekymrede foreldre eller pårørende som ønsker å teste sine ungdommer

 

Narkotika og sporingstid

Fakta om narkotika

 

2 kommentarer til «Narkotikatest»

Legg igjen en kommentar